Za vršioca dužnosti direktora škole imenovan Zeid Suljadžić

0
727

Tokom mjeseca augusta 2018. godine direktor škole profesor Nermin Abazović je podnio neopozivu ostavku na obavljanje funkcije direktora naše ustanove.

Školski odbor je prihvatio ostavku direktora, a za vršioca dužnosti imenovao profesora Zeida Suljadžića.

Nakon dobivanja saglasnosti od resornog ministra u Vladi USK-a, izvršena je primopredaja dužnosti. Ovaj posao je obavljen u ozračju tolerancije i međusobnog uvažavanja i poštovanja.

Pored činjenice da je primopredaja izvršena pred sami početak nove školske godine, sve pripreme za početak školske 2018/19. godine su obavljene na vrijeme zahvaljujući intenzivnoj saradnji profesora Abazovića i vršioca dužnosti direktora škole profesora Suljadžića, te podršci koju su pružili članovi menadžmenta i ostali zaposlenici škole.

Prvi dan u školi je iskorišten, pored ostalog, da se iskaže zahvalnost profesoru Abazoviću na uspješnom rukovođenju našom ustanovom i poželi još jednom mnogo uspjeha u vođenju naše „radionice čovječnosti „ vršiocu dužnosti direktora škole profesoru Suljadžiću.

Iskreno se nadamo da će „naša lađa“ i dalje nastaviti uspješno da  plovi uz „jedra“ koja  će  razvijati naši dragi učenici, cijenjeni roditelji i vrijedni zaposlenici .

Koristimo priliku da još jednom svim učenicima i zaposlenicima škole poželimo mnogo uspjeha u novoj školskoj 2018/19. godini.